ALLA till Solna!

Måndagen den 22 oktober, spelar IFK Göteborg sin viktigaste match på 11 år. Den spelas i Solna, på nationalarenan Råsunda.

Vi var många i Malmö. Vi var jävligt bra i Malmö. Men Malmö var bara ett steg på något större. Vi möter AIK i en, i princip, direkt avgörande match om vi skall ta hem vårat första guld på 11 år. 11(!) fucking jävla år. Känn på det och fundera sen. Vad har du gjort under dessa 11 år? Fått lö? Slutat skolan? Bytt jobb 4 gånger? Gift dig, skilt dig och gift dig på nytt? 11 år är en sjukt lång tid för Sveriges bästa lag genom tiderna.

DU kan göra skillnaden på vinst och förlust. IFK behöver ALL hjälp dom kan få uppe på Råsunda. AIK har inget med slutstriden att göra, men deras spelare kommer inte ge vika och deras supportrar, hatar oss lika mycket som de hatar DIF, så de kommer garanterat göra allt för att se oss förlora. Vi måste, vi SKA bli bra många uppe i huvudstaden.

Ta din sista semesterdag, ta ledigt från skola, sjukskriv dig, eller vad fan som helst, ALLA, och då menar jag ALLA, skall befinna sig på Södra läktaren den 22 oktober.

MOT GULDET!
ALLA TILL SOLNA!

Lämna ett svar