Kalmar nästa hemmamatch…

Japp, nästa hemmamatch är då Kalmar FF. Ett jävla sketlag som det är svårt att inte tycka illa om. Fyra långa störar i backlinjen som nickar bort allt, Rydström i för litet matchställ och Lasse-lipsill på mitten och 40 brasilianare i anfallet och på kanterna.

Under de senaste säsongerna har de dock fått med sig något ännu störigare, bröderna Elm. Vad fan är detta för luffarungar? Jo, de är troligen de mest perfekta gull-pojkarna som kommit fram i svensk fotboll under senare år. David Elm är äldst och klokast och kan kasta inkast. Viktor Elm var helt värdelös fram tills han blev 22 eller något sådant sägs det, sen blev han helt plötsligt Maradona. Den präktigaste och duktigaste av dem alla är dock Rasmus Elm. Killen är 20 år, gör landslagssuccé, är fantastisk gitarrist och sångare och har nu dessutom skrivit en KOKBOK som heter MÅLTIDER!!! Tillåt mig spy. Killen sitter i radio och pratar om hur farligt det är med aromatkryddor, lightprodukter och snabba kolhydrater. Ska bli riktigt gött att se Sebastian Eriksson, som förmodligen är uppväxt på aromatkryddor och snabba kolhydrater, tackla sönder Rasmus Elm, samtidigt som har häller en burk cola light över honom.

Hela produkten “Bröderna Elm” verkar förövrigt vara skapad av mamma Ulla Elm. Jag är övertygad om att kärringen både har plågat och dopat dessa pojkar sedan barnsben. Jag ska bli den som jublar högst när deras dopingbrott avsöjas och de stängs av på livstid. Innan dess vill jag dock se dem förnedras på Ullevi!

HATA KALMAR BONK BONK BONK

Lämna ett svar