Öppet brev till Ulf Stenberg

Ulf Stenberg är en bitter journalist på GP:s sportredaktion. Han största intresse är att skriva skit om IFK Göteborg och att skriva om sitt barnbarn. Vi är många som har tröttnat på hans bittra attityd mot Blåvitt, så här följer ett öppet brev till Stendum, som han som oftast kallas av fotbollssupportrar.Hej Ulf,

Vad är det du egentligen har emot den största föreningen i staden där du bor. Var det någon på skolgården när du var liten som snodde dina puttekulor som hejade på Blåvitt?

Tycker synd om dig Ulf då det bevisligen är något du lider av och det verkar inte gå att bota så lätt.

Om du inte vet det Ulf så är inte alla blåvitanhängare ute efter dina puttekulor. Så du kan stolt visa upp dem i tidningen, tror jag kan lova att ingen kommer bryta sig in hos dig och norpa dem.

Tycker samtidigt det är roligt för dig Ulf att du har fått ett så fint jobb på stadens största tidning trots dina hemska upplevelser i din barndom.

Har även förstått att du har en stuga i Värmland där du kan sitta och Filosofera, tänka på gamla anekdoter och dricka rötjut framför brasan.

Så trots alla de elaka blåvita människorna så ser det ut som det har gått helt ok för dig ändå Ulf.

Kanske är det nu dags för dig att ta nästa kliv och lämna sportredaktionen för större uppdrag. Visst är detta synd för oss som går miste om en sådan fin stjärna som dig i del 2, men kanske kan vi klara oss ett tag med din kompis Mats.

Lämna ett svar