Våren är här!

Vårsolen tittar fram. Temperaturen börjar stiga mot behaglig värme istället för bitande kyla. Folk lättar på klädseln, i synnerhet personer av det kvinnliga könet klär sig väldigt trevligt måste jag säga. Uteserveringarna kommer upp, solbrillorna åker på och man sitter och njuter av att sitta och titta på folkflödet på Avenyn med något uppfriskande och svalkande i glaset.

Idag är en sådan dag. Kanske lite blåsigt, kanske lite molnigt imellanåt. Men ändå en fin, vacker vårdag. Det låter rätt bra va? Men, ovanstående är inte det bästa med den här dagen, den 17e april 2007.

Det bästa med denna dag, är att det är nu Allsvenskan 2007 drar igång på allvar. Visst, premiären spelades i Trelleborg för dryga veckan sedan, men vem minns det nu? Det är hemmapremiär, det är vår i luften, det är uppemot 14 000 biljetter sålda, det är första avstampet mot den nya arenan som skall stå klar till nästa år i och med flytten till Nya Ullevi, men framförallt är det så att det är AIK som står för motståndet. Denna så hatade förening, som det inte finns någon med blåvita sympatier som kan säga någonting gott om.

Det är härligt, det är något man sett fram mot länge och det bränner verkligen till när man tänker på att det snart är dags. 3 timmar och 35 minuter kvar. Nu gäller det. Ut på stan, ta ett par goa kalla på en uteservering någonstans, så ses vi på Ullevi kring 7snåret. Det sägs att LM som iår kommer utgöra klacksektion är näst intill slutsåld. Det innebär en klacksektion med 6500 personer. AIK kommer få ett helvete medan IFK Göteborg kommer få så mycket luft under vingarna att det förhoppningsvis bär ända till en fyramålsseger och serieledning. Slut ut på Ullevi, slut upp för Blåvitt – KROSSA GNAGET!

 /Pysen

Lämna ett svar