Blåst på Marianne med gul

Peter med en av de få Marianne med gul
Peter med en av de få Marianne med gul

Peter har alltid passat på att köpa Marianne när han åker utomlands, på senare år har han valt att köpa Marianne mix för att kunna få sina favoriter Marianne med gul. Marianne-inköpet har alltid varit en av de stora händelserna på Peters utlandsresor så det var därför han vid en resa till Danmark såg fram emot inköpet på färjan mellan Helsingborg och Helsingör.

Väl på färjan köpte Peter en påse med Marianne mix, innehållandes blå, röd och favoriten gul. Påsen skulle senare avnjutas framme på campingen och Peter pratade hela resan från färjan till boendet med sina vänner om favoriten Marianne med Gul.

Peter fick en chock när det visade sig att påsen endast innehöll tre stycken gula och resterande påsen var fylld av de mindre populära blåa och röda Marianne. – ”Vem ska ta ansvar för det här, resan är helt förstörd” säger en ledsen Peter samtidigt som han tröstäter av en Marianne med röd.

Angelz.net har inte försökt att få tag på Fazer som tillverkar men vi antar att de kommer kompensera Peter på bästa sätt.

3 svar på ”Blåst på Marianne med gul

Lämna ett svar