Visa färg, Kamrater!

I dag, måndagen den 24 februari kl 15:00, inleds en kampanj som syftar till att hetsa igång intresset införe premiären och inledningen av årets allsvenska säsong. änglarna stödjer självklart initiativet och uppmanar alla blåvita att sprida ordet och bidra.
Kamrater!

logo-visafarg-whiteEn ny säsong stundar och för varje dag som går växer sig längtan starkare i våra bröst. Väntan på att få återinta Gamla Ullevis läktare är både olidlig och magisk på samma gång. Mycket är sig likt, men den här säsongen ska inte bli en i mängden. Det är dags för oss att ta IFK Göteborg till nästa nivå. Vi ska göra det genom att frigöra vår passion i aktiva handlingar som driver upp temperaturen kring vår förening. Vi ska bjuda in nya kamrater till vår gemenskap och väcka liv i de som har slumrat till. Våra insatser ska ge ett eko över hela riket.

Det ska inte undgå någon att Göteborg är änglarnas stad.

Det ska inte undgå någon att IFK Göteborg spelar match.

Det är upp till oss om vi ska lyckas. Det är bara vi som kan se till att Gamla Ullevi kokar från start till mål, vecka efter vecka, oavsett motstånd. Om vi drar åt samma håll finns inga gränser för vad vi kan åstadkomma. Så låt oss sluta fokusera på våra olikheter och istället enas kring likheterna – våra blåvita hjärtan.

Varje insats gör skillnad. Stor som liten. Det viktiga är att alla bidrar efter förmåga, vare sig det gäller att bära våra färger till vardags, sätta klubbmärket på bilen, köpa årskort eller på något annat sätt elda på intresset.

Det är dags för oss att ta vår förening till nästa nivå.

Det är dags för oss att göra avtryck.

Det är dags för oss att visa färg.

www.visafarg.se

Lämna ett svar