Blåvit invasion av Trelleborg

Supporterklubben änglarnas reseavdelning kommer imorgon att inleda 2007 mycket starkt då de lockar nästan 500 resenärer till sin skåneresa. Förhoppningarna är att reseandet kommer att vara mycket starkt under hela säsongen.

Supporterklubben änglarnas resa till Trelleborg kommer imorgon att locka nästan 500 personer. Detta är en mycket bra siffra för supporterklubben och få är de resor genom åren som lockat fler resenärer till klubben. Klubbens resenärer utgör ytterst sällan mer än 25-30% av det totala blåvita följet till bortamatcherna och även om änglarna har lyckats locka en hög andel av resenärerna till sitt resealternativ denna gång, så bör vi vara över 1500 änglar på Vångavallen imorgon.

änglarnas kvantitativa framgång gällande resenärer till årets första resa kan mycket väl ha med gruppens nya ledare Anders A att göra. Likt ett idrottslag som byter tränare, kan givetvis även en supporterklubb få en positiv effekt vid byte av ordförande. Förhoppningen är att Anders A-effekten håller i sig under hela 2007 och att supporterklubben änglarna inte lockar färre än 500 resenärer till någon av sina resor under året. "Jag tror på ett riktigt starkt bortafölje i år" säger Johnny från Kungälv i änglarnas resegrupp när han får frågan om sina förhoppningar om årets säsong.

/Bräckelinjen
 

Lämna ett svar