Konferensbuss till Trelleborg!

Angelz.net tillsammans med diverse andra grupper åker egen buss till Trelleborg.

Bussen är av modell Konferensbuss vilket innebär lite finare lite bättre. Lädersäten med bord och längst bak en stor lädersoffa med plats för 8 personer. Tyvärr åker vi i änglarnas regi vilket innebär att vi inte kan åka i vilken takt vi vill, alla änglarnas bussar måste anlända samtidigt till Trelleborg, allt enligt polisen önskemål. Väl framme i Skåne kommer bussen stanna intill en pub och en närliggande park, vart vi tar vägen sen är upp till var och en. 

Quiz + Bärs = SANT!

Det är inte bara sköna sittplatser som erbjuds på denna resa, det kommer säljas ett quiz på bussen där finfina priser utlovas. Frågorna handlar givetvis endast om viktiga kunskaper så som Blåvitt, musik och annat trevligt här i livet. Alla frågorna rör, på ett mer eller mindre uppenbart sätt, det övergripande temat som är allsvenska premiärer. Det kommer även serveras öl för en liten summa pengar, så ingen kommer gå törstig!

Under bussfärden kommer vi förutom högklassig musik även köra lite filmvisningar på skärmarna, i form av en dvd med inspelat material från bortamatchen i intertotocupen mot Wolfsburg härom året. Eventuellt blir det även visning av en film från en klassisk bortamatch i början av 90-talet…

 

Lämna ett svar