Bort med “bangers” från läktarna!

Grupperingarna i läktarnätverket Kamratunionen går här ut med viktig uppmaning för att få bort smällare och knallskott från våra blåvita läktare.

Sedan något år tillbaka har sk. “bangers” dykt upp på svenska fotbollsläktare, så även runt IFK Göteborg. Ingen kan ha missat rubrikerna efter Syrianska-Aik eller gårdagens skånederby – men i ärlighetens namn har problemet funnits även på våra läktare i år. Bland de aktiva läktargrupperingar som ingår i nätverket Kamratunionen har det en tid diskuterats hur vi ska kunna komma till rätta med problemet. Vi strävar alla efter att utveckla stämningen på läktarna för att skapa bästa tänkbara stöd åt IFK Göteborg. Vi anser inte att smällare och knallskott är ett medel som bidrar till detta mål, utan snarare riskerar att hota den fria, uttrycksfulla och ansvarstagande supporterkultur som vi vill se på våra läktare.

Samtliga nedanstående grupperingar har nu därför enats om att vi vill ta vårt ansvar och göra vad vi kan för att få bort problemet med sk. “bangers” och uppmanar alla övriga att ge fan i att använda skiten på läktarna!

Tillsammans för IFK Göteborg!

Supporterklubben Änglarna
Ultras Göteborg
Supras Göteborg
GFK
Brown Bombers

51 svar på ”Bort med “bangers” från läktarna!

  1. Pingback: meloxicam pharmacy
  2. Pingback: oxytocin tadalafil
  3. Pingback: ivermectin 6mg
  4. Pingback: semaglutide face
  5. Pingback: robaxin vs valium
  6. Pingback: augmentin pill
  7. Pingback: celebrex uses
  8. Pingback: flomax zantac
  9. Pingback: ezetimibe crestor
  10. Pingback: gabapentin lactose

Lämna ett svar