KU-insamling för PA-system

Änglarna kommer att gå in med 10 000 kronor för inköp av ett PA-system till klacken, resterande del är det upp till alla övriga blåvita att bidra med genom Kamratunionens insamling.Det har nu under en längre tid förts fram önskemål från blåvita på diverse forum och på läktarna att vi ska införskaffa oss ett PA-system för att kunna synka sången och för att alla på kortsidan ska höra vilka ramsor som startas. Problemet med vår klacksektion är att den är avlång och därför blir det svårt att nå ut till alla via megafoner. Inom Kamratunionen (KU) har detta varit uppe till diskussion under en längre tid, men det har inte varit en enkel fråga där man bara kunnat ta första bästa man hittat. Vi har resonerat som så att ska vi lägga ut en massa pengar på något som ska användas på permanent basis så ska det vara genomtänkt, bra kvalitet och prisvärt. Av denna anledning var företaget KSE på besök på läktarna vid en av vårens hemmamatcher så att de skulle förstå våra läktarförhållanden och kunna erbjuda oss rätt produkt.

När vi har diskuterat detta så har vi varit rörande överens om att ett PA-system ska användas på rätt sätt och det är inte att en person står och skriker sig hes i mikrofonen under 90 minuter utan det ska bara användas till att starta ramsor och synka sången vid behov, därutöver kommer det fortsättningsvis stå personer på räcket med megafoner och mana på alla blåvita.

Offerten vi har fått in från KSE ligger på 20 660 kronor, varav Supporterklubben Änglarna har tagit ett beslut att gå in med 10 000 kronor vilket är mycket beundransvärt och värt att uppmärksammas. Det visar också på att Änglarna fyller en viktig roll på läktaren, om nu någon hade missat det.

Så nu vädjar vi till alla blåvita att hjälpa oss att få in resterande belopp som är 10 660 kr genom att sätta in pengar på plusgirokonto 52 18 12-8 (kontohavare: Supporterklubben Änglarna) eller att lägga pengar i hinkarna i samband med matchen mot Helsingborgs IF på söndag. Eventuelt överskott går till Tifofonden. Så hjälp oss nu att kunna förverkliga detta för Blåvitts skull så att vi kan ta dom sista stegen mot att bli bäst på läktaren. Alla bidrag stora som små tas tacksamt emot!

/Kamratunionen
KU är ett löst sammanhållet nätverk bestående av ett antal aktiva supportergrupper runt IFK Göteborg.