Segertåget går vidare

Det är något romantiskt med Svenska Cupen.
Man få besöka platser i vårt vackra land som man aldrig annars skulle fått “uppleva”.

Igår gick resan till småländska Ljungby. Vägarna dit var kantat med grönt och trots regnet är det en fin känsla att åka på en match där man inte alls har någon förväntning. Självklart skall Blåvitt vinna mot ett blåbärslag, men samtidigt, om vi åker ut cupen, vem fan bryr sig?
Så med lite folköl, TTA:s nya platta i stereon, kom man fram till Ljungby där Harry’s såklart fick besökas. Alternativen var “kinesen” eller “libanesen” så, tyvärr fick det pre-pintas lite på Harry’s innan.
En ihopsnickrade träläktaren fick vi i alla fall stå på och det berömda Göteborgshatet hade letat sig till Småland också. “Alla heter Glenn” och så vidare. När skall motståndarsupportrar förstå att vi ser det som en hyllning, snarare än en diss? “Där är bönderna” blev i alla fall vårat svar, fyndigt, javisst! Det spelades lite gitarr, det gjordes några mål, Pontus filma till sig en straff, ah, Svenska Cupen är underbar!

Efter matchen fick Stefan Selakovic mottaga angelz.net årliga hattrick-gubbe! Enligt min Brossa, Håkan Mild, var Sella överlycklig och lyrisk över detta pris och gubben lär stå väl synlig i Stefans hem.

Bilder hittar ni som vanligt i galleriet, VINNA CUPEN!

/t

Lämna ett svar